Byggservice i Kronoberg - Ombyggnad och Service

Vi arbetar med lokalanpassning samt service- och underhållsåtgärder för alla typer av byggnader. En lokalanpassning kan innehålla allt från att flytta en vägg till att bygga upp en hel kontorsmiljö, arbeten som vi har genomfört många gånger. Vi har kontor i Växjö.

Kompetens och kunskap för både små och stora projekt

NCC Byggservice i Växjö är den lilla flexibla enheten i det stora företaget. Vår värdegrund bottnar i att alltid ha kundens önskemål och förväntningar i fokus. Lokal förankring, välutbildade och erfarna yrkesarbetare samt goda samarbetspartners ger dig som kund ett tryggt och professionellt stöd i projekten.

Personal och resurser

Vi är ett väl sammansvetsat gäng som arbetar på NCC Byggservice i Växjö. Platschef, arbetsledare och yrkesarbetare har många år inom branschen. Yrkesskicklighet, fortutbildning och inte minst yrkesstolthet är en garanti för ett bra utfört arbete. Våra yrkesarbetare är lösningsfokuserade och ser alltid möjligheter före problem. Vi har också fördelen att vara uppbackade av den stora koncernen kapacitet, vilket ger ett stort stöd i t.ex. kalkyler vid större projekt.

Projekt

I Kronoberg jobbar vi inom många områden. Vi har ett flertal fastighetsbolag/förvaltare, företag och privatpersoner som kunder där vi ombesörjer allt från mindre reparationer till renovering/ombyggnation av kontor, verkstäder, hus och lägenheter.   Ett bra jobb kräver planering för att du som kund ska ha minsta möjliga obehag av vårt arbete.

Kvalitet och miljö

Vi är certifierade enligt ISO 9000 och ISO 14000. Att jobba aktivt för en bättre miljö både för dig som beställare och för våra yrkesarbetare är en självklarhet för oss.

Intresseanmälan Byggservice

Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill ha hjälp med om/tillbyggnationer så hör vi av oss.

Läs mer om vår integritetspolicy

Bild på Andreas Axelsson, Arbetsledare Byggservice Växjö, NCC Building Sweden
Andreas Axelsson

Arbetsledare Byggservice Växjö, NCC Building Sweden

Lina Mohager

Arbetsledare Byggservice Växjö, NCC Building Sweden

NCC Växjö
NCC Växjö
Besöksadress:

Arabygatan 11, 352 46 Växjö

Postadress:

Box 175, 351 04 Växjö

Telefon: +46 470 355 00