Design Quattro Brf Folkbåten, Nyköping

I populära området Brandholmen strax öster om centrala Nyköping har vi byggt 60 bostäder åt SHH Hyresproduktion, till 50% ägt av NCC.

Först på plats vid eftertraktad markanvisning

Brandholmen tillhör en av de stadsdelar som växer mest i Nyköping just nu. Därför är vi extra glada över att vi fick vara först på plats när ny mark blev ledig.

Lågenergihus med bra kvalitet och hög standard redan från början

Nära strandkanten, med härligt gröna områden runt knuten har de fem Design Quattro-husen vuxit upp. Det är tydligt att husen är designade att skapa trivsel och ge boendekvalitet för lång tid framöver: Här väntar högt i tak, ljus interiör, rundgång, miljömärkta material, helkaklade badrum och en energianvändning långt under byggnorm. Bland annat.

Gott om egna uteplatser

Lägenheterna är 1-3 r.o.k med en bostadsyta på 35-76 kvm där lägenheterna har en egen uteplats i markplan eller balkong. Samtliga treor på våning 1-3 har dessutom en stor indragen balkong om ca 12 kvm.

Delaktiga i utvecklingen av detaljplanen

I projektet Folkbåten har vi i allra högsta grad varit delaktiga i utvecklingen av detaljplanen. Inte minst byggtiden skvallrar om detta: Att bygga de 60 bostäderna tog mindre än ett år.

Bild på Dennis Berglund, Ansvarig NCC Design, NCC Building Sweden
Dennis Berglund

Ansvarig NCC Design, NCC Building Sweden