Arbetsledare

Som arbetsledare på NCC har du en nyckelroll i byggprojektets dagliga drift. Du planerar, styr och följer upp produktionen samt medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Arbetsledaren är också en viktig länk i NCC:s säkerhetsarbete.

Rollen som arbetsledare är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära en erfaren platschef, vilket innebär att du kontinuerligt utvecklas i din roll och successivt kan ta ett större ansvar. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och gott ledarskap.

NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen. Som nyutexaminerad kan du börja din karriär som arbetsledare på en byggarbetsplats, men du kan även gå in i arbetsledarrollen efter att ha genomgått interna utbildningar inom NCC.

Hör våra medarbetare berätta om rollen som arbetsledare

– Jag tycker att det är kul att få träffa kunden, speciellt när man bygger något som en skola.

Ida Martelleur, arbetsledare på NCC Building, berättar om sin arbetsroll och om hur känns att träffa elever och lärare som ska börja på skolan de bygger.

– Förutfattade meningar om asfalt har väl i princip alla - det här med gubbigt och gaggigt..

Fia Malmqvist, arbetsledare och supervisor på NCC, tar hål på myten om vad en arbetsledare egentligen pysslar med.

Arbetsledare till NCC NoDig®

Då verksamheten med schaktfritt ledningsbyggande och ledningsförnyelse expanderar söker vi ytterligare en arbetsledare som vill bli en del av vårt engagerade team. NCC har över 40 års erfarenhet inom schaktfritt ledningsbyggande och ledningsförnyelse.

Arbetsledare med kunskap i betong till Västlänken

Projektet station Centralen går nu in i ett nytt skede och därför söker vi efter två Arbetsledare med kunskaper i betong för att utöka vårt vår organisation inom betongarbeten i projektet.

Supervisor

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Arbetsledare till Sundsvall

Rollen hos oss Som Arbetsledare på NCC Asfalt kommer du att driva och ansvara för arbeten inom beläggning/mark. Både små och större projekt ingår i arbetsuppgifterna.

Tingstad_62