Gruppchef - Expert inom kommunikation

Sista ansökningsdag: 2019-09-28 -

Ansök här

Är du vår nya gruppchef och expert på extern kommunikation?

NCC söker nu en erfaren chef och expert på extern kommunikation till den svenska verksamheten. Din grupp består av åtta seniora och kompetenta kommunikatörer som jobbar med alla kommunikationsområden i olika delar av Sverige.

Du ger verksamheten kvalificerad rådgivning, stöd och vägledning i kommunikationsfrågor och planerar och genomför också primärt externa kommunikationsaktiviteter för att bidra till att uppfylla NCC:s strategi och mål.

Det innebär bland annat att du ska:

  • Proaktivt utveckla, implementera och följa upp kommunikationsaktiviteter
  • Identifiera och genomföra marknads- och kundevent för NCC i Sverige
  • Ge kvalificerad rådgivning i kommunikationsfrågor – hur vi når fram och skapar effekt hos kunder och potentiella kunder
  • Coacha och utveckla dina medarbetare
  • Säkerställa att din grupp har rätt förutsättningar att utföra sitt arbete

Rollen är självständig och innebär ett helhetsansvar där såväl strategiska som operativa uppgifter ingår. Du ingår i den svenska kommunikationsorganisationen som består av 13 personer och rapporterar till kommunikationschefen för NCC i Sverige.

Dina erfarenheter
Relevant akademisk utbildning. Du har minst 7 års erfarenhet av att arbeta med kommunikation, såväl strategiskt som operativt och har minst 5 års erfarenhet av att vara chef. God kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som muntligt.

Dina egenskaper
Vi söker en självständig och driven person som gillar att leda andra personer. Du behöver vara kreativ och lyhörd, men också kunna prioritera bland uppdrag och arbetsuppgifter. Du kan ta stöd av och dela med dig av erfarenheter till dina kollegor.

Ytterligare information 
Placering är på vårt huvudkontor i Solna eller Göteborg. Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elin Thollin (HR Partner), 076-126 58 59. Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2019-09-30.

Välkommen med din ansökan!
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.


Ansök här

Kontaktpersoner: