Projekteringsledare Infrastruktur

Sista ansökningsdag: 2019-12-21 - Göteborg

Ansök här

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Har du flerårig erfarenhet som projekteringsledare/projektledare av infrastrukturprojekt?

Till vår avdelning Civil West söker vi nu efter ytterligare en projekteringsledare. Du kommer att tillhöra vår specialistfunktion inom avdelningen och arbeta tillsammans med andra kompetenta medarbetare inom KMA, VDC, Geodesi, Projektering och Projektstyrning och rapportera till processchef.

Din roll

Som projekteringsledare är du en nyckelperson för framgången i våra projekt där du följer arbetet genom hela processen med ansvar för projekteringsledning för alla mark- och anläggningsområden som till exempel bostad- och byggprojekt och infrastrukturprojekt. Genom att följa projekten hela vägen från idé till färdiga handlingar är det ditt ansvar att samordna projekteringen där vi analyserar befintliga markförhållanden och tar fram produktionsvänliga lösningar. Det är också din roll att tillsammans med produktion bedöma och ekonomiskt prissätta projektets nödvändiga markarbeten. Inom denna roll som är specialiserad inom mark och infrastrukur kommer du ges möjlighet att arbeta med varierande projekt och inneha projektledande roller i olika skeden.

Din profil

Vi söker dig med 5 års erfarenhet av arbete med komplexa infrastruktur- projekt som ofta innehåller statik, geoteknik, geologi, bergmekanik, hydrologi, logistik och massförflyttning samt allmän teknisk kunskap inom installation och VA. Du skall ha jobbat med anläggningsprojekt och gärna i en projektledande eller projekteringsledande roll tidigare.

Du har förmågan att bedöma olika lösningars för- och nackdelar, såväl tekniskt som ekonomiskt. Det är önskvärt att du har arbetat med kalkylering eller ekonomisk reglering i projekt, samt är bekant med entreprenadjuridiken gällande AB, ABT, ABK samt AMA, MER och har en god förståelse för olika entreprenadformer.

Som person är du affärsmässig, lyhörd, ansvarstagande med förmågan att prioritera effektivt för att hålla deadlines och nå uppsatta projektmål. Du har lätt för att samarbeta, styra och motivera medarbetare och konsulter för att nå mot samma mål. Vidare är du tydlig och kommunikativ som trivs i en roll där du driver processer framåt och fattar beslut.

Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska samt innehar B-körkort.

Ytterligare information                 

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Du ingår i Specialistenheten på avdelningen Civil West med placering i Göteborg. Du kommer att i huvudsak arbeta med projekt i regionen.

Kom och väx hos oss!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Kontakt

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jonas Andersson, HR Specialist Rekrytering på telefon 0790-787939. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Processchef, Josef Habbe på telefon 0703-869639.

Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2019-12-21.


Ansök här

Kontaktpersoner: