Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Bolagsjurist - NCC Infrastructure

NCC söker en erfaren jurist inom entreprenadjuridik till vårt nordiska affärsområde Infrastructure. Vill du bidra till vårt fortsatta arbete som ett av de största företagen i Norden som arbetar med megaprojekt som pendeltågsstation och tågtunnel i Västlänken i Göteborg, Förbifarten i Stockholm, Hamn i Norvik samt Sandoytunneln på Färöarna? NCC NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare.

Erfaren Projektinköpare till stort projekt i Bromma

Vill du vara med oss i ett stort stadsutvecklingsprojekt? Vi söker en projektinköpare! Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler.

Projekteringsledare sökes

Vill du vara med när vi ska bygga och utveckla Storstockholm? Vi söker en projekteringsledare! Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av bland annat skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler.

Site Manager

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Nordisk HR Partner till Group Functions

Nu söker vi en HR Partner till NCC Groups nordiska enheter Development Operations & Services (DOS) och Group Communication.Development Operations & Services (DOS) är en nordisk avdelning med 140 anställda som ansvarar för strategi, verksamhetsutveckling och IT inom NCC.

VDC Manager

NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad inom infrastruktur. PPD (Process and Product Development) är en stabsfunktion inom affärsområdet med specialister inom flera områden av Projektstyrning såsom kvalitetsstyrning, miljöstyrning, VDC, planering, kostnadsstyrning och projekteringsstyrning.