Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

NCC Master Traineeprogram 2020

Vill du ha en utmanade och individanpassad roll inom nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsbolag? Då ska du starta din karriär hos oss på NCC! NCC Master Traineeprogram ger dig möjligheten att få praktiska kunskaper och erfarenheter från olika delar av NCC:s verksamhet.

NCC Master Traineeprogram 2020 för Civilekonomer

Vill du ha en utmanade och individanpassad roll inom nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsbolag? Då ska du starta din karriär hos oss på NCC! Vårt NCC Master Traineeprogram ger dig möjligheten att få praktiska kunskaper och erfarenheter från olika delar av NCC:s verksamhet.

Arbetsledare till NCC Asfalt Nord, Norrbotten

Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag? Som arbetsledare kommer du att driva och ansvara för beläggningsarbeten i Norrbotten.

Affärschef

Drivs du av att skapa långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer? Besitter du också en gedigen kunskap inom byggproduktion och branschen i stort?  Vår avdelning Building Väst är söker just nu efter dig som vill axla rollen som vår nya Affärschef för området Bohuslän och Trestad (Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan).

Platschef NCC Asfalt Nord, Norrbotten

Rollen hos oss Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare driva några av de mest utmanande projekten som finns i norra Sverige? Trivs du i situationer där samarbete med dina medarbetare är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta jobb! Glömde vi förresten nämna att fantastisk natur är stående inslag i din arbetsvardag? Som Platschef leder och utvecklar du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning.

NCC Kandidat Traineeprogram 2020

Vill du ha en utmanande och individanpassad roll inom NCC:s produktionsverksamhet? Då ska du starta din karriär hos oss! NCC:s Traineeprogram ger dig möjligheten att få praktiska kunskaper och erfarenheter från olika delar inom NCC:s produktionsverksamhet.

Platschef Mark

Till regionen Civil West söker vi nu efter en Platschef till våra mark, sanerings- och anläggningsprojekt i Göteborg. Du kommer att vara en del i en avdelning med en rad intressant projekt i regionen och tillhöra en familjär grupp på cirka 20 tjänstemän med en stor variation på projekt.

Projekteringsledare Infrastruktur

Har du flerårig erfarenhet som projekteringsledare/projektledare av infrastrukturprojekt? Till vår avdelning Civil West söker vi nu efter ytterligare en projekteringsledare. Du kommer att tillhöra vår specialistfunktion inom avdelningen och arbeta tillsammans med andra kompetenta medarbetare inom KMA, VDC, Geodesi, Projektering och Projektstyrning och rapportera till processchef.

Kompetensbygget 2020

Är du en blivande civilingenjör inom Väg- och Vatten/Samhällsbyggnad? Då är vårt program Kompetensbygget något för dig. I Kompetensbygget varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Sjumånaderspraktik LTU 2020

Är du en blivande civilingenjör och läser på Luleå tekniska universitet? Då är vår Sjumånaderspraktik något för dig. I Sjumånaderspraktiken varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt bidrar till att skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Yrkesarbetare Försäkringsskador Jönköping

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda NCCs verksamhet inom Försäkringsskador expanderar.

Projektinköpare

Har du mångårig erfarenhet inom husbyggnation med en god byggteknisk förståelse och ett intresse för att göra långsiktiga lönsamma affärer?  Vill du också ha en viktig funktion i vår verksamhets lönsamhet är det troligen dig vi söker till oss på NCC Building Väst! Du kommer att vara en del av en avdelning med cirka 230 tjänstemän och tillhöra en inköpsgrupp på 10st inköpare vars uppgift är att leda och utveckla avdelningens inköpsarbete i våra projekt.

Projektchef Building Västmanland/Sörmland

Har du mångårig erfarenhet av byggproduktion, besitter goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar inom byggbranschen? NCC Building Västmanland/Sörmland söker nu en projektchef som vill fortsätta arbetet med att stärka vår position i Norra Sörmland/Västmanland och arbeta med intressanta projekt och duktiga medarbetare.

Bolagsjurist - NCC Infrastructure

NCC söker en erfaren jurist inom entreprenadjuridik till vårt nordiska affärsområde Infrastructure. Vill du bidra till vårt fortsatta arbete som ett av de största företagen i Norden som arbetar med megaprojekt som pendeltågsstation och tågtunnel i Västlänken i Göteborg, Förbifarten i Stockholm, Hamn i Norvik samt Sandoytunneln på Färöarna? NCC NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare.

Projekteringsledare sökes

Vill du vara med när vi ska bygga och utveckla Storstockholm? Vi söker en projekteringsledare! Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av bland annat skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler.

Maskinchef - västlänken

Har du gedigen teknisk kompetens kring tyngre anläggningsmaskiner och trivs i en ledande roll? Till Västlänksprojektet Korsvägen söker vi nu efter en erfaren Maskinchef som skall stötta vår produktion med att hålla vår entreprenadmaskinpark i topptrim!  Din roll I din roll som Maskinchef kommer du att leda och fördela arbetet i verkstaden med hjälp av fyra mekaniker vars främsta uppdrag är att utföra maskinunderhåll, service och reparationer på projektets entreprenadmaskiner.

Intresseanmälan examensarbete våren 2020 - NCC

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under vårterminen 2020 är du välkommen att göra din intresseanmälan här.

Praktik våren 2020

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s vårpraktik något för dig! Till våren 2020 söker vi dig som studerar en YH- eller högskoleingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning eller annan utbildning från universitet eller högskola.

Gruppchef Projektering - NCC Building Uppsala, Gävle/Dala

Vill du vara med när vi ska bygga och utveckla Uppsala, Gävle och Dalarna? Vi söker nu en Gruppchef till vår specialistorganisation! Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 330 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,3 Mdr kronor per år.

Erfaren Projektinköpare till stort projekt i Bromma

Vill du vara med oss i ett stort stadsutvecklingsprojekt? Vi söker en projektinköpare! Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler.

Gruppchef till NCCs specialistgrupp

Här är dina nya utmaningarNu söker NCC Civil Middle en gruppchef för specialistgruppen till Värmland. Som gruppchef hos oss på NCC ligger du alltid steget före den dagliga produktionen och verksamheten ute i våra projekt.

Projektchef till NCCs Markavdelning

Projektchef för markavdelningen Värmland Din rollInom mark arbetar vi med både större och mindre projekt så som VA, vägar, gator, broar och markarbeten för bostadsområden, kontorshus, industribyggnader.

Platschef

Inom NCC Civil SE North/Mark Kiruna ser vi med tillförsikt på framtiden varför vi nu behöver stärka upp vårt team med en engagerad Platschef som vill vara med och driva och påverka projekt från start till mål.

Installationsledare till NCC Building Uppsala, Gälve/Dala

Vill du vara med när vi ska bygga och utveckla Uppsala, Gävle och Dalarna? Vi söker nu en Installationsledare med inriktning mot VVS till vår specialistorganisation! Avdelning Building Uppsala, Gävle/Dala består av 330 engagerade medarbetare som tillsammans utvecklar och producerar bostäder, kontor, logistik och offentliga lokaler inom regionen till ett värde av ca 1,3 Mdr kronor per år.

Site Manager

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Mättekniker med samordningsansvar till NCCs Mark & Anläggningsgrupp

Här är dina nya utmaningarNu söker NCC Civil Middle en mätningstekniker till regionen Västmanland/Södermanland. Som mätningstekniker hos oss på NCC ligger du alltid steget före den dagliga produktionen och verksamheten ute i våra projekt.

Installationsledare sjukhus/stora projekt

Vi söker en medarbetare till en tjänst med uppgift att stötta våra sjukhusprojekt med installationskompetens. Rollen är placerad inom NCCs specialistgrupp för sjukhus, som tillhör enheten Affär och Marknad, vilken har ett fokus på att utveckla våra affärer och driva utveckling av våra kunderbjudanden.

VDC Manager

NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad inom infrastruktur. PPD (Process and Product Development) är en stabsfunktion inom affärsområdet med specialister inom flera områden av Projektstyrning såsom kvalitetsstyrning, miljöstyrning, VDC, planering, kostnadsstyrning och projekteringsstyrning.

Arbetsledare till Asfalt Nord

Rollen hos oss Som arbetsledare på NCC Asfalt kommer du att driva och ansvara för arbeten inom beläggning/mark. Både små och större projekt ingår i arbetsuppgifterna.

Entreprenadingenjörer Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Tidsplanerare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Installationsledare

Har du flerårig erfarenhet inom VVS, Styr & Regler eller El med vana av byggproduktion? Till vår Installationsgrupp på NCC Building Väst söker vi nu efter dig som vill leda och säkerställa installationslösningarna i våra pågående och kommande projekt.

Business Controller Civil West

NCC:s division Civil Sweden South/West specialiserar sig på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar, men även projekt med komplicerade betongkonstruktioner med kunder framförallt inom den offentliga sektorn.

Platschef Building Örebro

Vi på NCC ser mycket positivt på framtiden inom hus- och fastighetsproduktion i vår geografi. Exempelvis bygger vi nya länssjukhuset (H-huset), parkeringshus, kulturkvarteret, skolor och nya bostäder.

Väginspektör/Drift och underhållsarbetare

Nordic Road Services är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Arbetsledare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Projektinköpare Building

Att köpa är väl ingen konst, det kan väl alla, eller? Stora delar av NCC:s omsättning är inköp och därmed är rollen som projektinköpare en oerhört viktig funktion.

Mekaniker till NCC Asfalt Nord

Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad i Umeå Inom NCC Industry, Beläggning Nord, finns tre verkstäder. Verkstädernas uppdrag är främst att stödja vår beläggningsverksamhet avseende maskinunderhåll.

Planerare Västlänken

  Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

HR-specialist, arbetsrätt

Nu söker vi dig som är intresserad av arbetsrätt och förhandlingar. Ditt arbetsområde är Örebro/Värmland. Du tillhör enheten HR arbetsrätt tillsammans med att antal andra HR-specialister och vi kan erbjuda en roll där du har möjlighet att växa och utvecklas.

Senior Projektutvecklare - tidiga skeden

Vi söker nu efter en Projektutvecklare till avdelningen Building Väst. Har du gedigen erfarenhet från ledande roll inom bygg med god kunskap inom kalkyl, projektering och produktion är det dig vi söker Här är dina nya utmaningar Som Projektutvecklare är du en del i vår framgångsrika avdelning Building Väst och tillhör vår marknadsgrupp samt rapporterar till Affärschef.

HR-specialist, arbetsrätt

Nu söker vi dig som är intresserad av arbetsrätt och förhandlingar. Ditt arbetsområde är Västerbotten/Västernorrland/Jämtland. Du tillhör enheten HR arbetsrätt tillsammans med att antal andra HR-specialister och vi kan erbjuda en roll där du har möjlighet att växa och utvecklas.

Arbetsledare till Road Services

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Platschef stora projekt

Vi har fått förmånen att ta oss an ett större projekt i centrala Göteborg. Därför söker vi efter dig som är erfaren Platschef, som drivs av att arbeta med övergripande ansvar på ett projekt som är komplext, som kräver god byggnadsteknisk förståelse.

Platschef Betong

På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att utveckla infrastrukturen i Göteborg och delta i nya projekt som ska bidra till framtiden i Västsverige. I Göteborg håller vi just nu på med flera spännande projekt så som bl.

Arbetsledare Mark

Till en av våra markgrupper som ansvarar för projekt inom mark och grundläggning i Stenungssund, Borås, Alingsås, Göteborg och Varberg söker vi nu efter en driven Arbetsledare som vill utvecklas tillsammans med oss! Du kommer att vara del i en grupp med cirka 70 kompetenta medarbetare.

Platschef

Region Infra Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg-, anläggning- och industri i regionen.

Platschef

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.