Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Projektchef Betong

Söker du en ny utmaning med stort ansvar? Till vår region NCC Civil West söker vi efter vår nya Projektchef. Här kommer du att ges ett stort ansvar där du kommer att arbeta med att driva och utveckla en reda intressanta projekt i regionen.

Region Controller NCC Road Services

Division Road Services är en division inom affärsområde NCC Infrastructure, specialiserad på drift- och underhåll av väg och järnväg. Det är en nordisk organisation med stort driv framåt för att förbättra och utveckla branschen.

Platschef Betong

På NCC är vi jätteglada att ha fått förtroendet att utveckla infrastrukturen i Göteborg och delta i nya projekt som ska bidra till framtiden i Västsverige. I Göteborg håller vi just nu på med flera spännande projekt så som bl.

Hållbarhetsspecialist

På stabsenheten Teknik & Hållbarhet inom affärsområdet NCC Building Sverige arbetar idag ca 130 personer med placering i främst Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har kompetenser inom konstruktion, installation, visualisering och hållbarhet.

Platschef Mark

Till regionen Civil West söker vi nu efter en Platschef till våra mark, sanerings- och anläggningsprojekt i Göteborg. Du kommer att vara en del i en avdelning med en rad intressant projekt i regionen och tillhöra en familjär grupp på cirka 20 tjänstemän med en stor variation på projekt.

Reparatör

Här är dina nya utmaningarVi söker en person som ska arbeta som reparatör inom vår mobila krossproduktion i Stockholmsområdet.Huvudsakliga arbetsuppgifter är att bistå maskinister vid reparationer, inköp av reservdelar, lagerbyten, svetsarbeten, byten av slitgummin mm.

Arbetsledare Mark

Till en av våra markgrupper som ansvarar för projekt inom mark och grundläggning i Stenungssund, Borås, Alingsås, Göteborg och Varberg söker vi nu efter en driven Arbetsledare som vill utvecklas tillsammans med oss! Du kommer att vara del i en grupp med cirka 70 kompetenta medarbetare.

Projektinköpare

Vi ser mycket positivt på framtiden inom mark- och anläggningsverksamheten i vår geografi och är väldigt glada att ha fått förtroendet att ansvara för flera projekt som bidrar till ett framtida Närke.

Arbetsledare Berg till NCC

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Arbetsledare Berg till våra tunnelprojekt i Stockholm. Om du vill du vara med på en spännande resa underjord vill vi gärna komma i kontakt med dig!Din rollSom Arbetsledare erbjuds du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar.

Platschef Berg till NCC

För ett spännande och utmanande tunnelprojekt i Stockholm söker vi nu en Platschef till Berggruppen inom NCC Infrastructure, Om du vill du vara med på en spännande resa underjord vill vi gärna komma i kontakt med dig!Din rollSom Platschef på NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.

Anläggningsarbetare Berg till NCC

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Anläggningsarbetare Berg till våra tunnelprojekt i Stockholm. Om du vill du vara med på en spännande resa underjord vill vi gärna komma i kontakt med dig!Din rollSom Anläggningsarbetare ingår du i ett team med cirka 30 andra yrkesarbetare där ni tillsammans med underentreprenörer, arbetsledare & plastledning driver projektet framåt.

Entreprenadchef

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Supervisor beläggning

Supervisor/Arbetsledare Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Projektinköpare Building Värmland

  PROJEKTINKÖPARE, Building Ansök NCC Building i Värmland är inne i en expansionsfas med stort fokus på tillväxt. Vi håller just nu på med flera spännande projekt.

Web Manager Intranet

Vi söker nu en Web Manager Intranet Din roll: I din roll som Web Manager Intranet kommer du att bidra till utvecklingen av MyNCC, NCC:s intranät som lanserades för ca 1 år sedan.

Group Financial Controller, Senior

I ljuset av det pågående förändringsarbete som bedrivs i NCC stärker vi upp vår koncernredovisningsgrupp och söker därför en senior, självgående, noggrann och driven Group Financial Controller.

Group Information Security Architect

The Construction Industry is facing a transformation driven by digitalization. Within VDC, mobility, cloud, Internet of things, Smart Buildings, Smart Cities, Sustainability, the Sharing economy, Helpful homes there is great potential to develop NCC further.

Platschef till NCC

Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Platschef till våra mark- och anläggningsprojekt i Stockholm. Välkommen till ett familjärt och värderingsstyrt bolag som samtidigt har resurserna för att ta sig an projekt med stor variation!Din rollSom Platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.

Projektchef, Anläggning

Välkommen till en anläggningsgrupp med stort driv och engagemang på NCC! I enheten Kronoberg/Blekinge/Södra Halland i NCC Infra East behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en Projektchef då vår nuvarande Projektchef går vidare till nya spännande utmaningar hos oss.

Intresseanmälan examensarbete våren 2020 - NCC

Ska du skriva ditt examensarbete inom ramen för din kandidat- eller masterutbildning och har ett eget förslag som du vill genomföra under vårterminen 2020 är du välkommen att göra din intresseanmälan här.

Projekteringsledare

Nu behöver vi förstärka organisationen med en projekteringsledare med inriktning mark och anläggning! Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggnings- och markarbeten.

Inköpare

Nu söker vi en inköpare! Vi inom region Infra North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland) och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Inköpare

Nu söker vi en inköpare! Vi inom region Infra North ser positivt på framtiden inom vår geografi (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland) och för att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Mekaniker till NCC Asfalt Nord

Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad i Umeå Inom NCC Industry, Beläggning Nord, finns tre verkstäder. Verkstädernas uppdrag är främst att stödja vår beläggningsverksamhet avseende maskinunderhåll.

Data Protection Officer

NCC is working towards becoming a data driven construction company and is viewing data privacy as important in this journey. NCC is now looking för a Data Protection Officer. DPO will monitor the organizational compliance with GDPR's requirements.

Projekteringsledare Mark

Har du flerårig erfarenhet som projekteringsledare/projektledare av väg och markprojekt? Till vår avdelning Civil West söker vi nu efter ytterligare en projekteringsledare. Du kommer att tillhöra vår specialistfunktion inom avdelningen och arbeta tillsammans med andra kompetenta medarbetare inom KMA, VDC, Geodesi, Projektering och Projektstyrning och rapportera till processchef.

KMA-samordnare

  Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning.

Drift och underhållsarbetare

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice.

Praktik våren 2020

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s vårpraktik något för dig! Till våren 2020 söker vi dig som studerar en YH- eller högskoleingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning eller annan utbildning från universitet eller högskola.

Projektutvecklare - tidiga skeden

Vi söker nu efter ytterligare en Projektutvecklare till avdelningen Building Väst. Har du mångårig erfarenhet från ledande roller inom byggbranschen och drivs av att leda projekt i tidiga skeden är dethär rollen för dig!  Här är dina nya utmaningar Som Projektutvecklare är du en del i vår framgångsrika avdelning Building Väst och tillhör vår marknadsgrupp samt rapporterar till Affärschef.

Fastighetsutvecklare PDSI

NCC Property Development (PD) är ett av fem affärsområden inom NCC. Property Development driver fastighetsutveckling av kommersiella fastigheter genom projektplanering från identifiering av mark, detaljplaneprocess, utformning och uthyrning, entreprenadgenomförande och slutförande.

Fastighetsutvecklare

NCC Property Development (PD) är ett av fem affärsområden inom NCC. Property Development driver fastighetsutveckling av kommersiella fastigheter genom projektplanering från identifiering av mark, detaljplaneprocess, utformning och uthyrning, entreprenadgenomförande och slutförande.

Integrations and RPA management - Service Manager

Group Development Operations & Services is a Nordic organization with resources in four countries under one common management. The aim is to deliver values for NCC as a whole by focusing on optimized benefits delivered to the business as well as by being innovative and drive digital transformation.

Medarbetare Support Ekonomi

Medarbetare 1st line Support NCC Business Services NBS, NCC Business Services, är ett Shared Service Center som levererar tjänster inom ekonomi för nordiska bolag inom NCC-koncernen. NBS har ca 100 medarbetare som arbetar i processorienterade team.

Uppdragsledare

Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus.

Konstruktör Building - Uppsala

Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

NCC söker en affärsorienterad kommunikationsansvarig

Som kommunikationsansvarig ansvarar du för intern- och externkommunikation för NCC:s byggverksamhet i Stockholm. Inom ditt ansvar ligger att ge kvalificerad rådgivning, stöd och vägledning samt att planera och genomföra kommunikationsaktiviteter externt och internt för att bidra till att uppfylla verksamhetens strategi och mål.

Junior Business Controller

The newly established function Development & Operations Services at NCC is currently searching for a full-time Junior Controller to join the team. Development Operations & Services is a Nordic organization with resources in four countries under one common management.

Redovisningsexpert IFRS och K3

I ljuset av det pågående förändringsarbete som bedrivs i NCC stärker vi upp vår koncernredovisningsgrupp och söker därför en redovisningsexpert inom IFRS och K3 med placering i huvudkontoret i Solna.

Råvaruhandläggare

Vi är inne i en period med stort fokus på tillväxt som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet inom NCC Industry. Därför behöver vi förstärka enheten med ytterligare en råvaruhandläggare som ska säkra NCC´s råvarureserv i sydvästra Sverige.

Site Manager beläggning/anläggningsarbeten Göteborg

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Råvaruhandläggare

NCC:s asfaltverksamhet är på stark tillväxt och vi behöver därför förstärka organisationen med en råvaruhandläggare med inriktning mot asfaltverksamhet.

Supervisor Mark Göteborg

Vi ser mycket positivt på framtiden inom beläggningsverksamheten i vår geografi och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag.

Mark- och Anläggningsarbetare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en erfaren Markarbetare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Datasamordnare Västlänken

Datasamordnare Västlänken Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Arbetsledare

Vi behöver förstärka vårt team till vår beläggningsverksamhet i nordvästra Skåne med en driven och engagerad Supervisor/Arbetsledare som har en positiv syn på de utmaningar vi ställs inför.

Platschef

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Platschef

Region Infra Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg-, anläggning- och industri i regionen.

Platschef Betong

Platschef Betong! Med betongprojekt menar vi allt ifrån betong- och träbroar, kajer, renings- och damkraftverk mm! Vi på Infra Middle ser fram emot nya spännande anläggningsprojekt inom vår region Västmanland, Sörmland och Örebro.

Platschef Betong

Platschef Betong! Med betongprojekt menar vi allt ifrån betong- och träbroar, kajer, renings- och damkraftverk mm! Vi på Infra Middle ser fram emot nya spännande anläggningsprojekt inom vår region Västmanland, Sörmland och Örebro.

Platschef Betong

Platschef Betong! Med betongprojekt menar vi allt ifrån betong- och träbroar, kajer, renings- och damkraftverk mm! Vi på Infra Middle ser fram emot nya spännande anläggningsprojekt inom vår region Västmanland, Sörmland och Örebro.

Platschef Betong

Platschef Betong! Med betongprojekt menar vi allt ifrån betong- och träbroar, kajer, renings- och damkraftverk mm! Vi på Infra Middle ser fram emot nya spännande anläggningsprojekt inom vår region Västmanland, Sörmland och Örebro.

Platschef Betong

Platschef Betong! Med betongprojekt menar vi allt ifrån betong- och träbroar, kajer, renings- och damkraftverk mm! Vi på Infra Middle ser fram emot nya spännande anläggningsprojekt inom vår region Västmanland, Sörmland och Örebro.

Arbetsmiljöingenjör Civil East

Division Civil Engineering, inom affärsområdet Infrastructure, specialiserar sig på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar och komplicerade betongkonstruktioner.

Hyvelförare

Din rollSom hyvelförare arbetar du ute på fältet nära beställare och kunder. Du kommer att tillhöra ett team av två, där din kollega har lång erfarenhet av arbetet med hyvel och markjusteringsarbeten, utsättning, vältning etc.

Arbetsmiljöingenjör Civil West

  Arbetsmiljöingenjör   Division Civil Engineering, inom affärsområdet Infrastructure, specialiserar sig på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar och komplicerade betongkonstruktioner.

Anbudsingenjör

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Head of Design Management & VDC

NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad inom infrastruktur. PPD (Process and Product Development) är en stabsfunktion vilken innehåller specialister inom flera områden av projektstyrning såsom kvalitetsstyrning, miljöstyrning, VDC, planering, kostnadsstyrning och projekteringsstyrning.

Projektörer VVS - Solna

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Uppdragsledare VVS - Solna

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har runt 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Installationsledare sjukhus/stora projekt

Vi söker en medarbetare till en tjänst med uppgift att stötta våra sjukhusprojekt med installationskompetens. Rollen är placerad inom NCCs specialistgrupp för sjukhus, som tillhör enheten Affär och Marknad, vilken har ett fokus på att utveckla våra affärer och driva utveckling av våra kunderbjudanden.

Projektingenjör

Nu behöver vi förstärka NCC Infra i Gävleborg med ytterligare en projektingenjör! Här är dina nya utmaningar Som projektingenjör arbetar du som spindel i nätet ute i produktionen och stöttar platschefer i frågor som rör KMA, ekonomi, planering, inköp och övrig adminstration.

Platschef

Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service. Region Infra Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet som idag har en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden.