Lediga jobb

Vi söker alltid medarbetare som vill vara med att utveckla framtidens bästa, hållbara lösningar. Här hittar du alla lediga jobb på NCC just nu.

Avdelningschef - Avdelning Hus Stockholm

Avdelning Hus Stockholm ingår i NCCs största affärsområde, Building Sverige. Vi ansvarar för nybyggnation och ombyggnader av kommersiella fastigheter såsom exempelvis kontor, sjukhus, skolor och handelslokaler.

Beläggningsarbetare mark Umeå

Medarbetare till Förarbeten/Mark till Sektor Asfalt, Umeå Vi behöver förstärka vår organisation i Umeå med en duktig Mark/Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Råvaruhandläggare - inriktn materialåtervinning/cirkulära flöden

NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt inom stenmaterial och masshantering, som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet.

Supervisor till Norra Stockholm

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Norra Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en driven, erfaren och engagerad Supervisor/Arbetsledare som har erfarenhet av asfalt/anläggning.

NCC Industry söker Site Manager till Norra Stockholm

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Norra Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en erfaren och driven Site Manager/Entreprenadchef.

Anbudsingenjör Mark

Framtiden inom anläggningsverksamheten är god och vi har flera spännande projekt på gång. Vi behöver bli fler för att hantera kommande utmaningar och med anledning av detta söker vi nu en anbudsingenjör mark till specialistgruppen i Värmland.

Råvaruhandläggare - inriktn materialåtervinning/cirkulära flöden

NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt inom stenmaterial och masshantering, som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet.

Arbetsledare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Gruppchef Väg, VA och Dagvatten till NCC

Nu söker vi en gruppchef till specialistavdelningen teknik inom affärsområdet Infrastructure på NCC. Våra medarbetare är tekniska specialister inom bland annat väg, anläggningskonstruktion, VA, material-, geo-, berg-, mark- och vattenteknik.

Beläggningsarbetare Kiruna

Beläggningsarbetare till Sektor Asfalt, Kiruna Vi behöver förstärka vår organisation i Kiruna med duktiga Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Beläggningsarbetare Piteå

Beläggningsarbetare till Sektor Asfalt, Piteå Vi behöver förstärka vår organisation i Piteå med Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Beläggningsarbetare Luleå

Beläggningsarbetare till Sektor Asfalt, Luleå Vi behöver förstärka vår organisation i Luleå med Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Garantiadministratör för entreprenadgarantier och andra säkerheter

Trivs du i en organisation som kännetecknas av entusiasm, entreprenörs- och framåtanda? Vill du vara en del av ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden? NCC Structured Finance är en del av NCC Group Treasury och är koncernens specialistfunktion avseende frågor gällande säkerheter, projektfinansiering, leasinglösningar och trade finance och bidrar till att NCC:s finansiella risker hanteras och begränsas.

Platschef

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande, förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar.

Biträdande Blockchef Tunnel till Västlänken

Nu söker vi en Biträdade Blockchef till vår projektorganisation på projekt Västlänkens deletapp Korsvägen. Västlänken är ett av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Supervisor/Arbetsledare

NCC Industry AB berggruppen består av ca: 70 medarbetare. Gruppen innehar 34 borriggar och verksamheten bedrivs från Malmö i söder till Kiruna i norr. Vi är ett av Sveriges största sprängteam ovanjord.

Executive Assistant - Building Nordics

Inom NCC Building Nordics bygger vi och renoverar hållbara bostäder, kontor och offentliga och kommersiella lokaler i Finland, Danmark och Norge och omsätter ca 12 miljarder kronor. Vi söker en Executive Assistant som ska ansvara för att stötta vår Affärsområdeschef på Building Nordics samt fungera som ett extra stöd till vår utökade ledningsgrupp inom vårt affärsområde.

Beläggningsarbetare Stora projekt Norrbotten

Beläggningsarbetare till Stora Projekt, Sektor Asfalt Nord Vi behöver förstärka vår organisation i Asfalt Nord med en duktig Beläggningsarbetare. Din roll Som medarbetare hos oss på NCC Asfalt arbetar du ute på fältet tillsammans med dina kollegor, nära beställare och kunder.

Platschef

Vi har fått förmånen att ta oss an ett större projekt i Nyköping där vi tillsammans med Region Sörmland kommer bygga ett nytt sjukhus. Därför söker vi efter dig som är erfaren Platschef, som drivs av att arbeta med övergripande ansvar på ett projekt som är komplext, som kräver god byggnadsteknisk förståelse.

Råvaruhandläggare - tillståndsansökningar enl miljöbalken

3NCC Industry AB är inne i en period med stort fokus på tillväxt som innebär nya utmaningar och möjligheter för vår råvaruförsörjningsenhet. Därför behöver vi förstärka enheten med ytterligare en råvaruhandläggare som ska säkra NCCs råvarureserv, vilket innebär att säkra tillgången på material.

KMA till Västlänken

KMA till Västlänken Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Mark- och Anläggningsarbetare till Västlänken

Mark- och Anläggningsarbetare till Västlänken Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia.

Beläggningsarbetare Värnamo

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Processmaskinist Arlanda

Inom Divisionen Asfalt till Asfaltverket vid Arlanda söker nu förstärkning och ska anställa. Rollen hos oss I rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete.

Lead Buyer inom installationer

Vi växer så det knakar och söker nu efter dig som har gedigen erfarenhet inom inköp och installationsbranschen som har god koll på tekniken och ett sinne för affärer! Hos oss kommer du att vara en del av vår Specialistgrupp som består av inköp, kalkyl, projektering, installation, projektstyrning och VDC som idag är cirka 50 medarbetare vars mål är att stödja och utveckla NCC Building Västs projekt.

Är du vår nya chef för NCC:s regionkommunikatörer?

NCC söker en erfaren chef till kommunikationsavdelningen i Sverige. Din grupp består av åtta seniora och kompetenta medarbetare som stöttar NCC:s affärsområden i Sverige med intern och extern kommunikation.

Installationsledare till NCC Building

Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler.

Beläggningsarbetare till Sektor Asfalt, Gävle

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Platschef Installation

Deletapp Korsvägen går snart in i en ny fas och därför söker vi efter dig som har flerårig erfarenhet av att leda och samordna installationer. Söker du en ny utmaning med en stor bredd av olika typer av installationer är det här troligen din nya utmaning.

Mekaniker till NCC Asfalt Nord

Vi söker nu en mekaniker till vår verkstad i Umeå Inom NCC Industry, Beläggning Nord, finns tre verkstäder. Verkstädernas uppdrag är främst att stödja vår beläggningsverksamhet avseende maskinunderhåll.

Elprojektör

Är du El-konstruktör och söker nya utmaningar i vår? Söker du en roll där du får stor frihet och kommer närmare produktion är det här rollen för dig! NCC Teknik och Hållbarhet är en stabsfunktion inom NCC Building Sweden.

Revit Projektör

Tycker du precis som oss, att projektering i Revit är bland det roligaste som finns? Vill du komma närmare produktionen och uppleva hur dina ritningar förverkligas? Vi på NCC Teknik & Hållbarhet söker nu efter dig som är en riktig fena på Revitprojektering.

Uppdragsledare inom konstruktion

Till oss på Teknik & Hållbarhet söker vi nu dig som är erfaren Uppdragsledare inom konstruktion som vill arbeta nära produktion och vara delaktig från tidigt skede till färdig produkt.

Sommarpraktik 2020

Vill du lära känna oss och få erfarenhet och praktisk kunskap under din studietid? Då är NCC:s sommarpraktik något för dig!Om sommarpraktiken på NCC Som sommarpraktikant på NCC får du praktisk erfarenhet genom arbete på något av våra byggprojekt eller arbetsplatser.

Design Management - Specialist

NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad inom infrastruktur. PPD (Process and Product Development) är en stabsfunktion inom affärsområdet med specialister inom flera områden av Projektstyrning såsom kvalitetsstyrning, miljöstyrning, VDC, planering, kostnadsstyrning och projekteringsstyrning.

Vi söker efter nya kollegor till Buildings Hus Stockholm

Inom affärsområdet NCC Building Sweden finns avdelning Hus Stockholm. Vi jobbar med nybyggnad och ombyggnad av kommersiella fastigheter som exempelvis skolor, kontor, sjukhus och handelslokaler.

Platschef Betong

Vi söker nu en Platschef med inriktning Betong till våra projekt i region Civil West. På NCC är vi glada att få förtroendet att delta i nya projekt och utveckla infrastrukturen som ska bidra till framtiden i vår region.

Site Manager

Stockholmsregionen har en stark tillväxt och inom vårt Area Managerområde Öst behöver vi förstärka vår verksamhet med en erfaren Site Manager. Här är dina nya utmaningarSom Site Manager har du ansvaret för täktplanering inklusive årlig produktionsplanering för ett antal bergtäkter- och terminaler.

Installationsledare

För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens inom avdelning Västmanland/Sörmland.

Installationsledare

För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår installationskompetens inom avdelning Västmanland/Sörmland.

Projekteringsledare

För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår byggkompetens. Vi har många spännande projekt framför oss, där vi bla bygger och utvecklar sjukhus, skolor, äldreboenden, bostäder.

Projekteringsledare

För att möta våra kunders krav på effektiva byggnader och anläggningar vill vi förstärka vår byggkompetens. Vi har många spännande projekt framför oss, där vi bla bygger och utvecklar sjukhus, skolor, äldreboenden, bostäder.

Beläggningsarbetare Göteborg

  NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation.

Platschef

Inom NCC Civil SE North/Mark Skellefteå ser vi med tillförsikt på framtiden varför vi nu behöver stärka upp vårt team med en engagerad platschef som vill vara med och driva och påverka projekt från start till mål.

Arbetsledare

Inom NCC Civil SE North/Mark Skellefteå ser vi med tillförsikt på framtiden varför vi nu behöver stärka upp vårt team med fler engagerade arbetsledare! Din rollSom arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar.

Sjumånaderspraktik LTU 2020

Är du en blivande civilingenjör och läser på Luleå tekniska universitet? Då är vår Sjumånaderspraktik något för dig. I Sjumånaderspraktiken varvas betald praktik från olika arbetsplatser med seminarier, stimulerande erfarenhetsutbyten samt bidrar till att skapa ett kontaktnät inför din kommande karriär.

Asfaltarbeidere til Storeprosjekt og Entreprise Øst

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Platschef

NCC utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.